wtorek, 07 listopad 2017 12:23

Lothe Jolanta

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Jolanta Lothe (ur. 19 kwietnia 1942 w Wilnie)

    polska aktorka.

    Wybrana filmografia

    1970: Rejs

    1974: Nie ma róży bez ognia

    1976: Brunet wieczorową porą

    Seriale

    1966–1970: Czterej pancerni i pies jako Rosjanka

    1970: Doktor Ewa jako siostra Genowefa Kłoś

    1973: Droga jako barmanka w motelu

    1976: Polskie drogi jako Urszula Kuraś

    1976: Daleko od szosy jako prostytutka Lola

Czytany 167 razy Ostatnio zmieniany wtorek, 07 listopad 2017 12:32
Więcej w tej kategorii: « Szenajch Andrzej Bazak Arkadiusz »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj