czwartek, 15 luty 2018 11:36

Bohosiewicz Sonia

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Sonia Bohosiewicz (ur. 9 grudnia 1975 w Cieszynie)

    polska aktorka, artystka kabaretowa i piosenkarka.

    Wybrana filmografia

    2003      Show    Agnieszka, uczestniczka programu        

    2011      80 milionów       SB–eczka Czerniak         

    2012      Być jak Kazimierz Deyna              wydawca           

    2013      Syberiada polska             Irena Puc           

    2013–2014 Czas honoru               Emilia, żona Woźniaka  

    2015 Prokurator

    2015 Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy           

     

    2018 Narzeczony na niby        Basia

Czytany 167 razy Ostatnio zmieniany czwartek, 15 luty 2018 11:52
Więcej w tej kategorii: « Bazak Arkadiusz Czerwińska Zofia »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj