piątek, 13 lipiec 2018 06:54

Gerhson Gina

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Gina L. Gershon (ur. 10 czerwca 1962 w Los Angeles w stanie Kalifornia)

    amerykańska aktorka filmowa, teatralna i telewizyjna.

    Wybrana filmografia:

    1988 Koktajl  z Tomem Cruise

    1988 Czerwona gorączka z Arnoldem Schwarzeneggerem

    1991 Miasto nadziei z Chrisem Cooperem

    1992 Gracz - czarna komedia Roberta Altmana

    1995 SHOWGIRLS Rola Cristal Connors w dramacie erotycznym Paula Verhoevena

Czytany 48 razy Ostatnio zmieniany piątek, 13 lipiec 2018 07:04
Więcej w tej kategorii: « Bennett Manu Leto Jared »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj