piątek, 13 lipiec 2018 07:36

Kretschmann Thomas

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Thomas Kretschmann (ur. 8 września 1962 w Dessau)

    niemiecki aktor i model.

    Wybrana filmografia

    2000: U-571 jako kapitan porucznik Gunther Wassner

    2002: Blade: Wieczny łowca II jako Eli Damaskinos

    2002: Pianista jako kapitan Wilm Hosenfeld

    2004: Upadek jako Hermann Fegelein

    2007: Eichmann jako Adolf Eichmann

    2008: Walkiria jako Otto Ernst Remer

    2012: Dracula 3Djako Dracula

    2013: Stalingrad jako kapitan Peter Kahn

    2014: Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz jako Baron Wolfgang von Strucker

    2015: Avengers: Czas Ultrona jako Baron Wolfgang von Strucker

Czytany 51 razy Ostatnio zmieniany piątek, 13 lipiec 2018 07:43
Więcej w tej kategorii: « Norton James Depp Johnny »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj