piątek, 13 lipiec 2018 08:12

Rampling Charlotte

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Charlotte Rampling, (ur. 5 lutego 1946 w Sturmer, w hrabstwie Essex)

    angielska aktorka i modelka.

    Wybrana filmografia

    1987: Harry Angel jako Margaret Krusemark

    1997: Miłość i śmierć w Wenecji jako Aunt Maude

    1999: Wielkie nadzieje jako panna Havisham

    2003: Basen jako Sarah Morton

    2008: Księżna jako lady Spencer

    2013: Dexter jako dr Evelyn Vogel

Czytany 58 razy Ostatnio zmieniany piątek, 13 lipiec 2018 08:24
Więcej w tej kategorii: « Depp Johnny Mikkelsen Mads »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj