piątek, 03 sierpień 2018 08:23

Huk Taeusz

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Tadeusz Huk (ur. 1 maja 1948 w Krakowie)

    polski aktor teatralny, filmowy i telewizyjny.

    Wybrana Filmografia :

    1992 – Psy jako Marian „Wielki” Słaby, producent amfetaminy

    1998 – Demony wojny według Goi jako Kusz

    1999 – Operacja Samum jako pułkownik, szef polskich służb wywiadowczych

    2000 – Chłopaki nie płaczą jako policjant Tadek

    2001 – Poranek Kojota jako Stefan

    2008 – Czas honoru (serial TV) jako Stanisław Woyciechowski, ojciec Bronka

Czytany 42 razy

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj