piątek, 03 sierpień 2018 08:25

Chabior Janusz

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Janusz Chabior (ur. 17 lutego 1963 w Legnicy)

    polski aktor teatralny i filmowy.

     Wybrana filmografia

     2010: Kołysanka – jako dziadek Makarewicz

    2014: Służby specjalne – jako pułkownik Marian Bońka

    2016: Wołyń jako ksiądz Józef

    2016: Pakt jako Robert Lejman

    2018: Kobiety mafii jako Adam

    2018: Botoks jako ordynator Adam

Czytany 79 razy Ostatnio zmieniany piątek, 03 sierpień 2018 08:30
Więcej w tej kategorii: « Norowicz Helena Lubos Eryk »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj