piątek, 03 sierpień 2018 08:27

Lubos Eryk

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Eryk Lubos (ur. 6 września 1974 w Tarnowskich Górach)

    polski aktor filmowy i teatralny.

     Filmografia

    2003 Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem

    2012 Dziewczyna z szafy

    2012 Dzień kobiet

    2013 Drogówka

    2014 Służby specjalne

    2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej

    Seriale

    Oficer  jako Leszek Januchta „Juby”, człowiek „Granda”

    Pitbull jako diler „Łazienny”/Adam Szczypiorski, wspólnik Katery

    Ojciec Mateusz  jako więzień Waldemar „Pluskwa” Grzelak

    1920. Wojna i miłość  jako kozak Tkaczenko

Czytany 88 razy
Więcej w tej kategorii: « Chabior Janusz Burska Barbara »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj