czwartek, 25 październik 2018 07:38

Bean Sean

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Sean Bean (ur. 17 kwietnia 1959 w Handsworth)

    brytyjski aktor teatralny, filmowy i telewizyjny.

    Wybrana filmografia:

    1995 GoldenEye jako Alec Trevelyan

    1997 Anna Karenina jako Vronsky

    1998 Ronin jako Spence

    2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia jako Boromir

    2004 Troja jako Odyseusz

    2001 Gra o tron jako Eddard „Ned” Stark

Czytany 40 razy Ostatnio zmieniany poniedziałek, 29 październik 2018 07:23
Więcej w tej kategorii: « Enoch Alfie Forman Milos »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj