środa, 28 listopad 2018 11:23

Burska Barbara

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Dodatkowe informacje

  • Autograf:

    Barbara Burska (ur. 6 maja 1947 w Warszawie)

    polska aktorka filmowa i teatralna.

     

    Wybrana filmografia

    1997 – 2000 13 posterunek – inspektor Pieżchała

    1985 - 07 zgłoś się  – dziennikarka

    1980 - Miś  – Irena Ochódzka

    1977 -  Czterdziestolatek – sekretarka Powroźnego (odc. 17 i 20)

    1976 - Daleko od szosy  – Zośka, koleżanka Ani

    1975 - Dyrektorzy  – Irenka, sekretarka dyrektora w Fabelu

    1972 - Chłopi  – Nastka Gołębianka

    1970 - Dzięcioł  – dziewczyna z Opola

    1970 - Kolumbowie – członkini oddziału "Zygmunta"

    1968 - Stawka większa niż życie  – Janka

Czytany 7 razy
Więcej w tej kategorii: « Lubos Eryk Kuźniar Zdzisław »

Kategorie

Kategorie Autografów

Szukaj